Jdi na obsah Jdi na menu
 


Věci se daly do pohybu

 Dobrá zpráva, věci se daly do pohybu! Máme bankovní účet, máme práci a hlavně, máme auto!!!

Ve středu jsme byli na pohovoru ohledně práce, kde jsme vyplnili nějaké dotazníky a v pondělí bychom měli jít poprvé do práce. Naše práce by měla spočívat v mytí karavanů a různých čistících prácích. 

   Tentýž den jsme si zřídili i bankovní účet, protože nám peníze nebudou dávat na ruku, jak tomu mělo být původně. Zato budeme dostávat výplatu jednou týdně.

   A ta nejlepší novinka je, že jsme si dnes konečně koupili autíčko. Je to červený Ford Escort. Celý den jsme ho proháněli po Aucklandských silnicích a dálnicích a musím (e) říci, že je úžasný! Sice si ještě zvykáme na jízdu na levé straně, ale brzy zde budeme jako doma J

  Teď už nám jen zbývá si zařídit bydlení, ale ve středu se jdeme podívat do jednoho domečku, tak nám držte palce, ať to vyjde!!!


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zdar

(Brába, 5. 11. 2011 18:43)

Zdar, to je dobře, že už máte práci a auto, to pak jde všechno lépe. Jinak jsem koukal na fotky, moc pěkný hned jsem si to připomněl. Jinak fotka s fišákama užasná, hned bych si je dal taky, poradim vylepšení vozili jsme za tím účelem neustále v autě kečup. \mějte se tam moc fajn a pozdravujte Bromhedovi.

Re: zdar

(petan, 8. 11. 2011 11:24)

jasne diky za tip, jen musime najit ten spravny kecup, pac tu maj hodne druhu ;) jinak Bromhedy pozdravuj tyden co tyden a i oni vas zdravi a s radosti na vas vzpominaji! :)

Pozdrav z domova

(fisa, 4. 11. 2011 19:25)

Nepijte, když nám píšete, trumpetky, jdou nám z toho oči šejdrem. Moc pozdravů m+t

Re: Pozdrav z domova

(petan, 5. 11. 2011 11:40)

omluva, chyba by mela byt napravena :) jinak clanek byl psan v brzkych rannich hodinach, pote co jsem cely vecer nepila, ale ridila...asi unava...priste se polepsim ;)